Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost | DESCRIERE JOC: Va facem cunostinta astazi cu o bila portocalie care are mare nevoie de ajutor ca sa scape cu bine de furia norului care si-a propus sa-i vina de hac. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost este un joc cu bile in care trebuie sa faceti tot ce puteti ca sa acoperiti biluta sa nu fie atinsa de munitia revarsata de norul furios asupra ei. Jocul nostru este alcatuit din mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de gasit solutiile cele mai bune ca sa o adapostiti pe biluta ca sa nu fie in primejdie. Folositi-va de toate obiectele care va sunt date in joc ca sa-i construiti un adapost cat mai sigur ca sa reziste ploi primejdioase. Cu fiecare nivel reusit veti primi un anumit numar de puncte si veti fi avansati intr-un nou nivel. Daca nu reusiti sa treceti cu bine aveti sansa sa incercati de cate ori este necesar ca sa reusiti. Veniti alaturi de bila portocalie si ajutati-o sa reziste de fiecare data atacurilor intr-un adapost sigur construit de voi!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.