Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 2

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 2 | DESCRIERE JOC: Bila Portocalie se intoarce intr-un nou joc pentru ca are din nou probleme cu norul negru si razbunator care vrea cu orice pret sa o distruga. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 2 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati bila sa fie acoperita cat mai bine ca sa nu fie atinsa de ploaia cu meteoriti aruncata asupra ei de norul razbunator. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de gasit solutiile cele mai bune ca sa acoperiti bila portocalie ca sa fie adapostita cat mai bine. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte. Incercati sa va folositi de toate obiectele care va sunt date ca din ele sa creati un adapost bun pentru biluta noastra portocalie. Scopul jocului este acela de a proteja bila portocalie cat mai bine. Veniti alaturi de noi si ajutati biluta sa scape cu bine de razbunarea norului negru!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.