Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 3

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 3 | DESCRIERE JOC: Bila Portocalie revine la voi intr-o noua varianta in care trebuie sa o ajutati sa scape din nou de norul buclucas care ii da masi batai de cap. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 3 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati bila sa se adaposteasca de furia norului negru care cauta sa o distruga. TOt ce aveti de facut este sa ii construiti un adapost cat mai rezistent si cat mai bun ca furia aruncata asupra ei sa nu o ajunga. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de construit adapostul din obiectele care va sunt date. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte si veti fi avansati intr-un nou nivel. Ca sa puteti avansa trebuie sa terminati cu bine nivelul curent. Ajutati bila portocalie sa scape de fiecare data cu bine de furia norului ca voi sa adunati cat mai multe puncte!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.