Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 4

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 4 | DESCRIERE JOC: V-o aducem din nou pe biluta portocalie ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de ea implinind obiectivul din fiecare nivel. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 4 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati bila portocalie sa se adaposteasca cat mai bine de furia piratului nor care s-a decis sa-i vina de hac bilutei cu o ploaie de munitii. Tot ce aveti de facut este sa folositi obiectele din fiecare nivel ca sa-i alcatuiti un adapost trainic si bun care sa o ajute sa treaca cu bine de ploaia cu ghiulele. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de creat un adapost pentru biluta ca sa treaca cu bine mai departe si voi sa adunati cat mai multe puncte. Biluta portocalie are incredere ca o veti ajuta sa scape cu bine din fiecare nivel si ea va va rasplati cu cat mai multe puncte. Veniti alaturi de noi si dati ajutor bilutei portocalii!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.