Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 5

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 5 | DESCRIERE JOC: Porniti cu bila portocalie intr-un nou joc in care trebuie sa o ajutati sa scape cu bine de furia norului razbunator care si-a propus sa o distruga. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie 5 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati bila sa stea la adapost ca sa nu fie atinsa de furia norului care vrea sa o distruga cu ghiulele. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de construit cate un adapost nu doar pentru biluta portocalie ci si pentru prietena ei, biluta verde, care s-a decis sa nu o lase singura sa se confrunte cu aceasta problema ci sa-i fie alaturi. Cu fiecare nivel terminat veti primi un anumit numar de puncte si veti fi trecuti intr-un nou nivel cu un nou adapost de construit. Bilutele isi pun toata increderea in voi ca veti reusi sa le protejati ca sa treceti mai departe si sa adunati cat mai multe puncte. Veniti alaturi de bilutele voastre si ajutati-le sa fie adapostite cat mai bine!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.