Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 6

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 6 | DESCRIERE JOC: Revenim din nou la voi cu faimoasa bila portocalie care mereu are probleme cu norul furios care nu vrea sa o lase in pace. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 6 este a sasea varianta a jocului cu bile in care trebuie sa va ajutati bila sa se adaposteasca cat mai bine ca norul cel negru sa nu o raneasca. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel trebuie sa construiti un adapost cat mai bun pentru bila voastra ca ea sa nu fie atinsa de ploia cu bombe arucata asupra ei. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte. In joc va sunt date mai multe obiecte cu care sa puteti construi cel mai bun adapost pentru bila portocalie. Dati tot ce puteti si ajutati biluta portocalie sa treaca cu bine de fiecare nivel in parte ca sa nu fie atinsa de de nor si voi sa adunati cel mai mare scor de pana acum!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.