Jocuri Bile

Bila Portocalie la Adapost 7

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Bila Portocalie la Adapost 7 | DESCRIERE JOC: Bila Portocalie nu vrea sa renunte asa de usor la voi si incearca sa va tina captivi jocurilor ei pe care nu inceteaza sa vi le ofere. Jocul nostru de astazi Bila Portocalie la Adapost 7 este un joc cu bile in care trebuie sa ajutati nu o bila ci doua ca sa le adapostiti cat mai bine de furia norului negru care nu le lasa in pace si le tot urmareste sa le distruga. Tot ce aveti de facut in joc este sa creati cel mai trainic si mai bun adapost pentru bilele voastre ca ele sa nu fie ranite atunci cand norul negru isi face aparitia la orizont si ploua cu grenade. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de construit adapostul potrivit ca cele doua bilute sa fie in siguranta. In fiecare nivel aveti anumite obiecte cu care sa construiti adapostul pentru cele doua bilute sa fie adapostite. Veniti alaturi de noi si ajutati bilele sa scape de razbunarea norului negru ca sa strangeti cat mai multe puncte!
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile. Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Tot la bilute.ro gasti si jocuri bile cu monster high sau bila rosie sau bile pufoase Toate aceste jocuri cu bile sunt jocuri gratis si noi.

Jocuri cu Bile

INTRA SI VEZI TOATE JOCURILE

Jocuri Bile este un site romanesc de jocuri cu bile pentru copii. Aceste jocuri cu bile online sunt jocuri gratis pentru copii. In acest moment avem foarte multe jocuri noi cu bile pe site care sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi si asta pentru ca  jocurile cu bile sunt de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri noi cu bile. Puteti sa  distrugeti bile de aceeasi culoare sau sa rezolvati logic anumite situatii in care bila are o misiune. Pe acest portal regasim si jocuri zuma cu bile incepand de la varianta clasica si terminand la o varianta moderna.